Nymann & Juhl åbner ny afdeling i Horsens og ansætter Mark Würtz

Nymann & Juhl åbner afdeling i Horsens

Mød vores byggerådgiver, Mark

2023 er startet godt ud for Nymann & Juhl, vi har nemlig sagt pænt velkommen til vores nye byggerådgiver og byggesagsbehandlingskonsulent Mark Würtz Vinderslev. 

Mark er uddannet Teknisk Designer og har gennem de seneste otte år være byggesagsbehandler ved både Esbjerg, Favrskov og Vejle kommune. Han er altså en mand med stort kendskab - det gælder også i forhold til hans nye kolleger. Han har nemlig tidligere delt kontor med både Anne og Casper

Mark bor til dagligt i Horsens sammen med hans kommende hustru. Derfor har vi valgt at oprette endnu en afdeling hos Nymann & Juhl i netop Horsens. Vi har allerede kunder i hele landet. At komme tættere på, ved at brede vores afdelinger ud i Danmark, er en af vores visioner. Vi er allerede godt på vej med afdelinger i Grenaa, Hammel og nu også Horsens. Hvor mon vi sætter vores flag næste gang?

Mark har også noget til fælles med vores byggerådgiver Ann. De har begge en passion for gaming, og spiller så meget, som deres bedre halvdele lader dem. Derfor bruger Mark det meste af sin fritid på at spille med sine venner. Han finder dog også tid til at ses med dem i den virkelige verden. Her må han ofte høre for, hvor han mon gemmer alt det mad og slik, han indtager. Måske Mark får indført en ugentlig kageordning på kontoret i Horsens – så er det vist ikke kun blandt vores kunder, han bliver populær. 

Mark fra Nymann & Juhl

Kan vi hjælpe dig?

Har du bruge for hjælp til byggetilladelser, lovliggørelse, færdigmelding eller måske du overvejer at renovere eller bygge nyt? Vi er klar til at hjælpe dig. 

Vi sætter en store ære i at sikre, at alle vores kunder er i trygge hænder uanset omfanget af projektet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefonen. Her kan vi sammen afdække behovet og komme med en klar plan for hvordan, vi får dit projekt i mål. 

Vi mødes også rigtig gerne med dig. Da vi ofte er ude af huset, er det en god ide, at ringe på forhånd for at booke en aftale med os enten i Grenaa, Hammel, Horsens eller hos dig. 

Nymann & Juhl Byggerådgivning

Tlf.: +45 7070 7001
Mail: info@nymannogjuhl.dk

Grenå afdelingen

Adresse: Kystvej 26, 8500 Grenå

Hammel afdelingen

Adresse: Torvegade 4, 8450 Hammel

Horsens afdelingen

Adresse: Søndergade 41D, 8700 Horsens

Skal det gå stærkt?

Ring gerne og få et uforpligtende tilbud på dit projekt – vi bestræber os på altid at have en kort ventetid, så du kan få hjælp hurtigst muligt.

Tlf: +45 7070 7001 
E-mail: info@nymannogjuhl.dk