Vi tilbyder ingeniørrådgivning til virksomheder og private

Hos Nymann & Juhl kan vi som rådgivende ingeniørfirma tilbyde rådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom.

Vi kan dimensionere og udforme bygningskonstruktioner af alle størrelser og former, hvad enten det drejer sig om private boliger, skoler, erhvervsejendomme eller industrielle anlæg.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning i forbindelse med de indledende undersøgelser af grunden, planlægningen og projekteringen af bygningen. I udførelsesfasen tilbyder vi desuden fagtilsyn og byggeledelse.

Rådgivende ingeniørfirma

Vi tilbyder...

  • Ingeniørrådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom
  • Dimensionering og udformning af store som små bygningskonstruktioner.
  • Tværfagligt samarbejde med arkitekter og entreprenører så du er sikret at dit byggeri hænger sammen ifht. funktionalitet, konstruktion og æstetik.
  • Sparring om tekniske løsninger til både konstruktioner og installationer.
  • Specialløsninger der er tilpasset dine behov

Nymann & Juhl er din samarbejdspartner på ethvert projekt. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt. 

 

Rådgivende ingeniør firma

Kvalificeret og uvildig bygherrerådgivning

Som bygherre er det dig, der er i centrum hos os. Det er dine drømme der skal virkeliggøres og derfor er det vigtigt for os at forstå dine ønsker og behov ifht. byggeriet.

Vores rådgivning er uvildig. Det betyder, vi kan yde kvalificeret rådgivning i valg af entreprenører og byggetekniske løsninger uden at disse valg er farvet af andres interesser.

Vores fokus er at få dig i mål, hurtigst muligt med et slutresultat, du er helt tilfreds med.

 

Byggetilsyn og rådgivning

Specialister i at opnå hurtig myndighedsgodkendelse

Nymann & Juhl Byggerådgivning er specialister i forhold til at rådgive private og virksomheder om byggetilladelser, lovliggørelser og færdigmeldinger. Vi har specialiseret os i at få vores kunder hurtigt og smertefrit igennem systemet.

Vi er selv tidligere sagsbehandlere ved kommunen og har et indgående kendskab til lovgivningen, da vi har en tæt dialog med landets kommuner og altid opdateres på ny lovgivning.

Vi har dermed ”insider” erfaring i, hvad der skal til, for at få en byggesag godkendt - hurtigt og effektivt.

 

Ingeniørrådgivning ved nybyggeri

Når du bygger nyt, er det vigtigt at have overblik og få alle aktører til at arbejde sammen, så byggeriet går op i en højere enhed. Det kræver erfaring, tværfaglige kompetencer og en omfattende indsigt i alle byggeriets faser. Vi hjælper dig i mål fra start til slut.

Når du bygger nyt, er der mange forskellige delopgaver i byggeriets forskellige faser, fra undersøgelse af grunden, planlægning af projekt og byggeri til selve udførelsen og klarmeldingen af byggeriet.

Som rådgivende ingeniører tilbyder vi rådgivning i alle byggeriets faser.

I opstarten og projekteringen af byggeriet er det vigtigt, der bliver truffet de rigtige valg. Det har afgørende betydning for byggeriets forløb og for slutresultatet. I denne fase er det meget vigtigt for os at forså dine behov som bygherre, så vi er helt skarpe på, hvordan du ønsker det færdige byggeri. Det skal rent byggeteknisk spille sammen med arkitektens visoner, og her er vi dem der sørger for at byggeriet går op i en højere enhed.

I de efterfølgende projekteringsfaser udarbejder vi den tekniske del af projektet og sørger således for alle nødvendige beregninger, tegninger og evt. beskrivelse af alle de ingeniørmæssige fag.

Derefter følger projekteringsfasen hvor den tekniske del af projektet skal på plads. Her tilbyder vi hjælp og rådgivning omkring beregninger, tegninger og andre ingeniørmæssige opgaver. Vi arbejder tæt sammen med dig som bygherre samt arkitekt og entreprenører.

Når byggeriet påbegyndes, kan vi tilbyde tilsyn af byggeri og byggeledelse i det omfang du ønsker det. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i byggeriet, men også at budget og tidsplan overholdes så du er sikret et byggeri der lever op til dine ønsker og forventninger. Vi leverer et produkt der sikrer kvalitet i hele bygningens levetid.

 

Renovering og ombygning

Skal du have renoveret dit hus eller ønsker du en ombygning eller tilbygning, så kan vi hjælpe.

Vi projekterer og rådgiver om renovering og vedligehold af både større og mindre bygninger. Det kan f.eks. være udskiftning af tag, renovering af kælder, renovering af facade og udskiftning af vinduer. Vi hjælper også med mindre opgaver som beregning af konstruktioner, dimensionering af bjælkelag, stålbjælker og bjælkespær.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning til det meste - ingen opgave er for stor eller lille.

 

Skal vi spille dig stærk i dit byggeprojekt?

Ring eller skriv til os med det samme, så vi kan tage en uforpligtende snak på telefonen. Her vil vi afdække behovet hos dig, og komme med en klar køreplan på, hvordan vi kommer i mål med din byggedrøm.

Hos er du i trygge hænder.