Uvildig byggerådgivning til private og erhverv

Hos Nymann & Juhl tilbyder vi uvildig byggerådgivning. For dig betyder det, at vi ikke har nogle samarbejdspartnere eller andre skjulte agendaer. 
Vores mål er, at hjælpe dig let, ansvarligt og problemfrit igennem dit byggeprojekt. Vi er altid opdateret på bygningsreglementet så vi kan give dig den bedste byggerådgivning.

Myndighedsbehandling og byggetilladelse

Myndighedsbehandling

– Skal du bygge nyt eller bygge om?

Myndighedsbehandling er vores speciale. Vi hjælper dig fra start til slut med at søge alle de rigtige byggetilladelser og godkendelser. Samt dispensationer fx i forbindelse med bebyggelse ved skel.

Vidste du, at vi også kan hjælpe dig med at tegne huset samt føre tilsyn under byggeriet? Så er du sikker på, at dine byggedrømme kommer helt i mål uden for meget besvær. 

Færdigmelding af bygger

Færdigmelding

– Har du allerede bygget nyt eller bygget om?

Vi hjælper dig i mål med dit byggeprojekt og får søgt om færdigmelding og ibrugtagningstilladelse. 

  

Lovliggørelse

– Har du bygget uden først at søge en byggetilladelse? 

Så hjælper vi med lovliggørelse af dit byggeprojekt så din ejendoms BBR stemmer. 

Køberrådgivning

Køberrådgivning 

I forbindelse med huskøb- eller salg, kan vi hjælpe med at gennemgå boligens dokumenter, tilstandsrapport og tjekke husets tilstand. Vi kan også hjælpe dig med at se mulighederne i et ældre hus, så det opfylder alle dine drømme ud fra det budget, du har til rådighed.

Vi tilbyder ligeledes at tjekke boligen for fugt, skimmel og radon.

Vores mål er at få dig let og trygt igennem et huskøb- eller salg. 

Er du ved at købe et typehus?
Vi kan også hjælpe dig med kontrakten på dit typehus, så du er sikker på, at du ikke pludselig løber i ekstra omkostninger.

Byggetilsyn & eftersyn

Byggetilsyn

Som ekstern byggerådgiver kan vi tilføre byggetilsyn. Så er du sikker på, at du får det ønskede resultat uden byggesjusk.

Er du alligevel løbet i problemer med mangler og fejl, så kan vi hjælpe med at føre tilsyn i forbindelse med forsikringssager. 

Har du ingået kontrakt med et typehus firma agerer vi ekstern byggerådgiver og fører byggetilsyn under typehusets opførsel. 

Projektering af byggeri

Projektering 

Vi står gerne i spidsen for større byggeprojekter eller anlægsarbejde, der kræver involvering af flere firmaer.

Vi har erfarringen og ved hvad der skal til, for at få alle ender til at passe sammen i sidste ende. Vi er med dig i alle faser af projekteringen af byggeriet lige fra tegninger og tilladelser til færdigt byggeri.

 

Nybyggeri

Nybyggeri

Det er en stor proces at bygge nyt, med mange løse ender og uendelige spørgsmål. Her står vi klar til at tage jer igennem hele vejen fra start til slut.

Vi hjælper med at søge de rigtige tilladelser og godkendelser inden du begynder at bygge nyt hus, samt med at få færdigmeldt byggeriet og få en ibrugtagningstilladelse. 

Er du stadig kun ved tanken om at bygge nyt, rådgiver vi også gerne i forhold til muligheder, tegninger, materialevalg mv. 

Få hurtig hjælp

Fortæl os om dit byggeprojekt og hvor du evt. er gået i stå, så vender vi tilbage hurtigst muligt med vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål eller i gang. 
Jo flere deltaljer du kan få med i beskrivelsen, des mere præcist tilbud kan vi komme med. 

Byggerådgivning

Som byggerådgiver kan vi hjælpe dig med...

  • At holde overblik over husets tilstand og tilrettelægge vedligeholdelsen
  • Byggestyring
  • Rådgive angående valg af produkter og materialer
  • Håndværksmæssig rådgivning
  • Tekniske bestemmelser i forbindelse med byggeri
  • Byggekontrol og tilsyn ved nybyggeri
  • Byggeteknisk gennemgang

Brug os som bygherrerådgiver

Det kan være en god ide at hyre en uvildig bygherrerådgiver, når du skal i gang med et byggeprojekt. Det betyder, du er sikret professionel hjælp gennem hele forløbet.

En bygherrerådgiver arbejder for dig og guider dig gennem hele dit byggeprojekt - fra start til slut.

Mange oplever, at projektet bliver lidt mere omfattende end de først havde regnet med. Derfor kan det være en rigtig god støtte at have en på sidelinjen, der sørger for, at projektet forløber som det skal. Der er mange faldgruber, når man bygger selv, og mange regler man skal kende. Hvis ikke der er styr på alt, bliver det svært at opnå en godkendelse, når byggeriet skal ibrugtages.

Med en bygherrerådgiver på sidelinjen, kan du være sikker på at få det resultat, du drømte om, da du igangsatte dit projekt.

Hjælpen kan blandt andet bestå af: kontakt til myndighederne, naboorienteringer, entrering med håndværkere og styring af entreprenører og leverandører, gennemførelse af mangelgennemgang og aflevering. Samt hjælper vi med gennemførelse af 1- og 5- års eftersyn.

 

 

Vigtigheden af at have styr på godkendelser og tilladelser

Pga. ændret lovgivning er det blevet vanskeligere at projektere et byggeprojekt som privatperson. Som privat bygherre er du i højere grad pålagt at kende de komplicerede regler i bygningsreglementet, og der er ikke længere meget hjælp at hente hos kommunens byggesagsbehandlere.

Du har som privat bygherre ansvaret for at have styr på alle de byggetekniske ting. Du kan sagtens få en byggetilladelse, men det er først, når du skal have din ibrugtagningstilladelse, at bordet fanger. Det er først der, man bliver stillet til ansvar for de tekniske ting i byggeriet. Så har du isoleret med 150 mm, der hvor kravet er 300 mm, er det en ommer, før dit byggeri kan godkendes.

Heldigvis har vi helt styr på lovgivning og kan rådegive dig som byggherre, så du kommer nemt i mål med dit byggeprojekt.

Vi tilbyder både hjælp til arkitekttegninger, byggetilladelse, færdigmelding og lovliggørelse af dit byggeri.

 

Specialister i at hjælpe dig hurtigt igennem systemet

Vi har selv siddet som byggesagsbehandlere hos kommunen, og har derfor et stort indblik i de processer, der leder op til diverse godkendelser til byggeri. Mange private, der bygger selv, løber i problemer og frustrationer over at skulle opnå disse godkendelser. Det kan være en langstrakt proces, og det er ikke blevet nemmere de seneste år, hvor kravene til dig som privat bygherre er endnu større. Det er dig, der bærer ansvaret for et korrekt byggeri.

Vi har specialiseret os i at hjælpe private hurtigt og smertefrit igennem det kommunale system. Her kan du læse mere om byggerådgivning til private.

 

Spar tusindvis af kroner på dit byggeri med en byggerådgiver

Når du får en professionel byggerådgiver ind over dit projekt, er der mange penge at spare. Der er utroligt mange ting at tage højde for i et byggeprojekt, og du vil få hjælp til at effektivisere disse processer. Det kan spare dig tusindvis af kroner, hvis du bliver hjulpet på vej med professionel byggerådgivning.