Har du mødt vores Byggerådgiver, Ann?

06. sep 2022

Har du mødt vores Byggerådgiver, Ann?

Tiden går, og Ann kan allerede fejre ½ års jubilæum som Byggerådgiver hos Nymann & Juhl. Hun sluttede sig til teamet den 4. februar 2022, og har siden været en kendt stemme og ansigt i firmaet.

Har du haft brug for hjælp til en byggesag, er det med stor sandsynlighed Ann der har taget godt imod dig på telefonen og hjulpet dig videre.

Ann startede i Grenå afdelingen, men er nu fast tilknyttet vores Hammel afdeling. Hun kan det meste og sidder med opgaver indenfor både byggetilladelser, færdigmeldinger og lovliggørelser. Hun har især stor erfaring med nybyg, da det var et primært ansvarsområde i et tidligere job på en tegnestue.

I januar 2022 afsluttede hun sin uddannelse som bygningskonstruktør fra Aalborg, og kort tid efter fik vi krogen i hende, og gjort hende til en fast del af vores team.

På hjemmefronten deler hun hus med sin kæreste og hund, og sætter rigtigt stor pris på familielivet i Randers. Der bliver dog også tid til træning og indimellem slipper hun afsted med sin ”hemmelige last” - computerspil.

Ann har en stor stjerne hos mange kunder, da hun sætter en ære i at følge dig hele vejen fra start til slut i dit byggeprojekt. For hende er det vigtigt at du bliver fulgt helt til dørs.

Ann fra Nymann & Juhl Byggerådgivning