Arkitekt | Har du brug for arkitekttegninger?

Vi tilbyder

Arkitekhjælp

Du behøver ikke en ekstern arkitekt for at tegne, planlægge, designe og visualisere dine bolig drømme. Vi kan hjælpe med at bringe dine ideer til live. Vi er din total leverandør inden for byggerådgivning. Lige fra skitsering af dine drømme og ønsker til arkitekttegninger, ingeniørberegninger, myndighedsbehandling og byggetilladelse, projektering, tilsyn og færdigmelding. Vi kan altså hjælpe dig fra start til slut og bestræber os på, at være din genvej til godkendt byggeri.

Vi tager højde for både æstetik og funktionalitet

Arkitekthjælp

Arkitekthjælp til ombygning og ved nybyggeri

Vi kan skabe en detaljeret tegning af rummene i huset, der tager hensyn til indretning, møblering, belysning, lysindfald og andre væsentlige faktorer. Vi sørger for, at tegningen er præcis og detaljeret, du får en god forståelse af, hvordan huset vil se ud både indvendig ug udvendig, når det er færdig.

Vi ved, at mange er usikre på, hvordan de skal gå frem og i gang med at planlægge deres drømmebolig. Det forstår vi godt, der er mange detaljer at tænke med – vi er her for at hjælpe, så du ender med det bedste resultat, både i forhold til æstetik men især også funktionalitet. Vores arkitekt-tjeneste er tilgængelig til en rimelig pris og vi garanterer en hurtig og effektiv levering af tegningerne.

Så hvis du har brug for hjælp til at planlægge og designe dit nye hus, tilbygning eller ombygning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Arkitekttegninger

En total løsning i forbindelse med

Arkitekttegning

Vi kan hjælpe dig med at designe, planlægge og styre opførelsen af bygninger og boliger. Vores hjælp inkluderer:

  • Kommunikation omkring dine ønsker, krav og behov
  • Skitsering og design af bygninger og rum
  • Hjælp til og rådgivning om valg af materialer
  • Projektering herunder koordinering med underentreprenører
  • Sikre overholdelse af byggeregler og lovgivning
  • Ingeniørhjælp
  • Budgetplanlægning og projektledelse
  • Tilsyn af byggeprojekter for at sikre kvalitet og tidsplan

Vi hjælper både ved opførsel af nye bygninger og ved renovation af eksisterende bygninger, og sørger for, at projektet opfylder både dine ønsker, bliver funktionelt i praksis og overholder sikkerheds- og miljøkrav.

Du behøver ikke bruge os til hele pakken, vi samarbejder rigtig gerne med med andre leverandører for at sikre, det færdige projekt bliver lige som du drømmer om.

Har du brug for arkitekthjælp?

Fortæl os om dit byggeprojekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et overslag på pris. 
Jo flere deltaljer du kan få med i beskrivelsen, des mere præcist tilbud kan vi komme med. 

3D indretning

Vi tilbyder også

3D tegninger

Med 3D indretning giver vi de tomme rum i huset nyt liv. Så kan du som køber eller nybygger bedre forestille dig det indrettet rum og hvilke muligheder, du har både i forhold til indretning men også funktionalitet.

Projekt hos Nymann & Juhl Byggerådgivning

Læs mere om

Vores projekter

Vi tilbyder hurtig, effektiv og økonomisk attraktiv byggerådgivning, ingeniørrådgivning og arkitekthjælp. Det betyder, at vi er så fokuserede på at få opgaven løst, at vi ofte ikke får skrevet om de mange spændende projekter vi laver og afslutter.

På vores aktuelt-side bestræber vi os på at opdatere, når der sker noget nyt hos Nymann & Juhl Byggerådgivning.

Må vi vise og fortælle om dit byggeprojekt, som vi har hjulpet med at tegne, fået godkendt eller rådgivet omkring?
Så send os meget gerne en mail på info@nymannogjuhl.dk

Bygge- & Boligarkitekt

Uanset om du har brug for en arkitekttegning, arkitekthjælp eller en indledende sparring og skitsering af din tilbygning, ombygning eller helt nye hus, så kan vi hjælpe dig i gang, videre og helt i mål.

Vi kan hjælpe dig med alt fra starte til slut. Vi kan komme med forslag til udformningen af dit byggeprojekt, uanset om det er en stor villa, en lille et-værelses lejlighed, et sommerhus eller en landejendom, så er vi hos Nymann & Juhl klar til at hjælpe dig i mål. 

Vi kan udover at tegne og beregne dine boligsdrømme sikre dig, at byggeriet er lovligt, tjekke håndværkernes udførsel af projektet, holde overblikket og færdigmelde - faktisk kan vi levere en total løsning til dit byggeprojekt. 

Få arkitekthjælp til...

At komme i gang
Vi afholder først et indledende ide møde, hvor vi hører om dine ideer, drømme og behov. Vi vurderer arkitektoniske og lovgivningsmæssige muligheder samt taler om vigtigheden af funktionalitet og mulighederne ved beliggenheden.

At fremtidssikre
Når vi tegner din bolig, er det vigtigt at medtænke fremtiden. F.eks. om der kommer flere børn, der skal kunne laves et værelse eller hvad der skal se med værelserne, når børnene flytter hjemmefra.
Vi har byggeingeniører i vores team af rådgivere, som kan hjælpe med at sikre, der ikke er en bærende væg, der hvor du på sigt gerne vil fjerne en. Læs mere om vores ingeniørrådgivning.

Gøre din ide visuel
Vi laver et skitseforslag, hvor du kan se, hvodan dine ideer vil se ud, et bud på hvad det vil koste og et estimat af, hvor lang tid det vil tage at opføre. Et skitseforslag kan ikke bruges i forbindelse med at søge byggetilladelse men, det kan bruges til at få dine ideer gjort visuelle, synliggøre funktionalitet og eventelle problemer, samt være starten til at undersøge andre forhold som eksempelvis jordbundsforhold, valg af materialer mv.

Rådgive om energiforbedringer og bæredygtighed
Vi kan hjælpe dig med at sikre, at din nye bolig har et lavt energi forbrug og et godt indeklima. Vi kan ligeledes rådgive i bæredygtige materiale valg – både ved ombygning og nybyg.

Byggetilladelse / Myndighedsbehandling
Vi kan vi sørge for myndighedsbehandling, hvor vi bl.a. laver og ansøger om byggetilladelse, dokumenterer at byggeriet overholder gældende regler og lovgivning samt søge om eventuel dispensation ift. lokalplan. Så slipper du for besværet. Vi står også for brandteknisk rådgivning, så du er sikret den nødvendige dokumentation i forhold til brandsikkerhed. Vi ved præcis hvad der skal til, for at få godkendelser og eventuelle dispensationer i den pågældende kommune. Myndighedsbehandling er et af vores specialer. De fleste af vores rådgivere, som også hjælper med arkitekttegninger, er tidligere sagsbehandlere i forskellige kommuner, så de kender indgående til systemet og mulighederne.

Når byggeriet står klar, hjælper vi naturligvis også med færdigmelding og ibrugtagningstilladelse.

Finde det bedste tilbud
Vi kan hjælpe dig med at vælge det bedste og billigeste firma til at udføre byggeprojektet. Vi kan hjælpe med at gennemgå håndværkernes tilbud og sikre, at du ikke ender med uforudsete udgifter. Skal dit projekt gøres klar til udbud kan vi tilbyde at lave en detaljeret beskrivelse med tegninger, energiberegninger, materiale- og arbejdsbeskrivelser og tidsplan. Faktisk kan vi også stå for hele projekteringen – Det kan du læse mere om her.

Føre tilsyn med håndværkere
Vi kan føre tilsyn med håndværkerne, holde byggemøder, tage stikprøver og dokumenterer projektetes fremgang. På den måde er du sikker på, at undgå byggefejl og mangler. Læs mere om vores byggetilsyn her.

Føre eftersyn
Når byggerriget er færdigt, skal det tjekkes for fejl og mangler, inden det kan færdigmeldes og tages i brug. Vi kan finde eventuelle fejl og mangler, som skal rettes samt føre tilsyn omkring forsikringssager. Læs mere om vores eftersyn her. Vi tilbyder også 1-års eller 5-års eftersyn på byggeri samt ved typehuse.

Køberrådgivning
I forbindelse med bolig køb, kan vi hjælpe dig med at vurdere boligens tilstand og se mulighederne ved en eventuel ombygning inden du køber boligen. Vi hjælper dig med at aflæse boligens dokumenter og eventuelle begrænsninger ift. lokalplanen. Læs mere om vores køberrådgivning.

Sælgerrådgivning
Hvis du har svært ved at sælge din bolig, kan vi hjælpe med at synliggøre boligens muligheder for potentielle købere. Eksempelvis via 3D indretning. Vi kan også hjælpe med at komme med overslag på hvad eventuelle ombygninger og udbedringer vil koste og kræve, så det bliver overskueligt for køberne at give sig i kast med.

Udearealer og have
Når vi er i gang med at planlægge og tegne dit byggeprojekt, kan vi også tænke have og udendøres arealer med i tegningerne og rådgive omkring placering og opførsel af eksempelvis orangeri, legeplads, shelter mv.  Ligesom med huset kan vi hjælpe med at undersøge tilbud og kontakter, sådan at du vælger den bedste og billigeste udbyder.

Hvad koster en arkitekt?
Det er svært at give en standard pris på, hvad vores arkitekt hjælp koster totalt. Det afhænger af projektets omfang og hvor meget af projektet vi skal stå for. Vi bestræber os altid på, at være konkurrencedygtige på vores priser. Vi kan være din total leverandør på byggerådgivning, ingeniørrådgivning, arkitekthjælp, brandteknisk rådgivning, myndighedsbehandling, projektering, tilsyn, færdigmelding og eftersyn – Du kan altså købe hele pakken hos os, så du nemt kan holde overblikket over udgifterne og følge dig tryg igennem hele processen. Vi hjælper naturligvis også med budgettering, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skal vi hjælpe dig?

Vi ved, at det kræver tillid og et godt samarbejde, at komme godt i mål med boligdrømmene. Derfor ønsker vi altid at skabe en tæt og åben dialog med vores kunder. Både så du som kunde kan føle dig tryg og mærke, om kemien er der. Men også for at vi kan lære dig bedre at kende, så vi forstår dine ønsker og behov helt ned i detaljen.

Det er altid helt uforpligtende for dig som kunde, at kontakte os for at afstemme, om det er os, der skal hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt. Vi tager ikke penge for vores ydelser før, vi begynder at beregne, tegne og undersøge din konkrete sag. Du kan altså trygt kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.