3D indretning | Nymann & Juhl Byggerådgivning

3D indretning

Det kan være svært som køber eller nybygger, at forestille sig hvordan rummene ser ud med møbler. Er der plads til den store sofa i stuen? Hvordan vil det se ud med en kogeø i køkkenet? Med 3D indretning kan vi give huset nyt liv, så købere bedre kan danne sig et godt indtryk af rummene med møbler. Eller så du som nybygger eller ombygger, kan forestille dig rummets funktionalitet og indretning. 

Se eksempler på 3D indretning herunder

3D indretning er en service, vi tilbyder i samarbejde med vores eksterne partner, som en del af en samlet pakke hos os. Er du udelukkende interesseret i hjælp til 3D opgaver, er du dog også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre. 

Vi kan hjælpe dig fra start til slut med dine byggedrømme. Vores mål er, at hjælpe i sær private let og hurtigt igennem den kommunale sagsbehandling, så drømmen om det nye hus ikke går i stå.

Vi hjælper med alt fra tegninger til byggetilladelse og færdigmelding. Vi kan ligeledes rådgive om valg af materialer, tilbyde ingeniørrådgivning og hjælpe dig hvis du har bygget uden tilladelse eller ændret anvendelse af et rum i boligen og skal have dit byggeri lovliggjort.