Få hjælp til din byggetilladelse | Nymann & Juhl byggerådgivning

Få hjælp til byggetilladelse

– Vi tilbyder specialiseret hjælp til din byggetilladelse

 

Vi ved at mange private løber panden mod muren, når et byggeri skal godkendes hos kommunen. Rigtigt mange har brug for hjælp til byggetilladelsen og senere færdigmelding af et byggeri.

Uanset om der skal bygges om i f.eks. køkken, bad eller 1.salen, eller det handler om et nybyggeri af et hus, drivhus eller carport, kan der være en stor udfordring at få udarbejdet fyldestgørende materiale til godkendelse af byggeriet.

Målet er at hjælpe især private til at skyde genvej, så både nybygnings- og renoveringsprojekter kommer hurtigt og nemt gennem den kommunale sagsbehandling.

Hjælp til byggetilladelse

Dette kan vi hjælpe dig med:


  • At hjælpe dig i hus med nybyg, større ombygninger eller ændringer på eksisterende bygninger.
  • At indrette eksempelvis toilet og bad i kælder så det er klar til godkendelse.
  • At bygge på 1. sal – som er en udvidelse af boligarealet.
  • Hjælp til godkendelser af udestuer, kvist, anneks, tilbygning, skure, carporte, drivhuse mv.
  • Tegninger til byggetilladelse. 
  • Færdigmelding af byggeri.
  • Lovliggørelse af bygninger.
  • Ibrugtagningstilladelse 

Vi har altid opdateret viden og har 100% styr på byggeloven og godkendelser, og derfor kan vi hjælpe dig med det meste.

Vi har yderst konkurrencedygtige priser.

Ring gerne og få et uforpligtende tilbud på dit projekt – vi er billigere end du tror.

Tlf: +45 7070 7001 
E-mail: info@nymannogjuhl.dk

Vi vil afhjælpe dine frustrationer og hjælpe med alt det nødvendige, så processen ikke går i stå pga. manglende informationer eller forkerte oplysninger.

Vores formål er at hjælpe vores kunder med den nødvendige rådgivning i forbindelse med byggesager, og få dem sikkert og hurtigt igennem deres byggedrømme fra start til slut.

 

Specialister i at hjælpe private hurtigt og smertefrit igennem systemet

 

Nymann & Juhl er en af de førende i Danmark ifht. at rådgive private om byggetilladelser, lovliggørelser og færdigmeldinger. Vi har specialiseret os i at få private hurtigt og smertefrit igennem systemet, og faktisk handler 90% af vores sager om lovliggørelse, byggetilladelser og færdigmeldinger for private, da dette er vores klare fokus.

Vores team er sammensat på en unik måde, der hjælper dig hurtigt igennem processen. Vi er selv tidligere sagsbehandlere og har et indgående kendskab til lovgivningen, da vi har en tæt dialog med landets kommuner og altid opdateres på ny lovgivning.

Vi har dermed indgående kendskab til, hvad der er behov for, for at få en byggesag godkendt - hurtigt og effektivt.

Præcis disse kompetencer gør, at vi er langt bedre gearet til at hjælpe dig end andre aktører på markedet. Alternativet er at hyre et en arkitekt eller et større ingeniørfirma ind til opgaven, men her vil du opleve at det ofte bliver dyrt pga. en høj timepris og et stort maskineri der skal i gang.

Derudover møder du også nystartede solovirksomheder der kan hjælpe, men de har sjældent den know-how og kendskab til bygningsreglementet og det kommunale system, der skal til for en effektiv behandling.

Vores team er sammensat præcis til opgaven, og derfor vil du opleve en hurtig og effektiv sagsbehandling til en yderst konkurrencedygtig pris.

 

Flere private kommer i klemme på grund af strammere regler

 

Vi oplever i øjeblikket en markant efterspørgsel fra private til hjælp til byggetilladelser, færdigmeldinger og lovliggørelser og det skyldes i høj grad at lovgivningen har ændret sig.

Du, som privatperson, er pålagt meget mere ansvar end tidligere. Det betyder der er stadigt flere faldgruber, som kan være rigtigt svære at gennemskue.

Som et eksempel kan nævnes at en byggesagsbehandler hos kommunen ikke længere skal tjekke det indhold af din ansøgning. De skal blot tjekke om alle dokumenter er til stede, uden at forholde sig til indholdet.

I praksis betyder det, at du kan få din byggesag godkendt, men det er først idet den skal færdigmeldes at du skal komme med den tekniske redegørelse - og bliver stillet til regnskab for dette.

Har du f.eks. lagt 150 mm isolering i taget, hvor det tekniske krav er 300 mm, vil du ikke opnå godkendelse, når dit byggeri skal færdigmeldes. Vi oplever at rigtigt mange kommer i klemme på denne måde, fordi man på forhånd skal have helt tjek på lovgivningen.

Ved at vælge os som samarbejdspartner, kan du undgå ubehagelige overraskelser, når det er tid til at færdigmelde dit byggeri.

 

Lad os hjælpe dig - og spar både tid og penge

Rigtigt ofte ser vi at der indsendes meget unødvendig dokumentation når der ansøges om byggetilladelse. Det betyder at sagen trækker ud og bliver langt dyrere end nødvendigt.

Vi ved præcis, hvad der skal til for at få et projekt godkendt. Vi indsamler kun den nødvendige information - hverken mere eller mindre. Det betyder at sagen opnår godkendelse langt hurtigere.

Hos kommunen betaler du for behandlingstiden, og derfor vil det også blive billigere for dig at få din byggesag behandlet hos kommunen, når du får hjælp af os.

Jo før vi kommer ind, jo mindre tid skal kommunen bruge på sagsbehandling, og jo billigere bliver sagsbehandlingen for dig.

Vi har yderst konkurrencedygtige priser. Ring gerne og få et uforpligtende tilbud på dit projekt – vi er billigere end du tror.

 

Sådan foregår vores sagsbehandling

I langt de fleste tilfælde kan alt klares pr. telefon og mail. Som rådgiver kan vi få adgang til din sagsmappe på et hvilket som helst tidspunkt i processen. Det betyder, du ikke skal oprette en ny sag. Vi tager blot over der hvor du slap.

Behovet for hjælp er meget individuelt fra sag til sag, alt efter projekt og placering. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende telefonisk gennemgang af sagen. Herfra kan vi drøfte mulighederne.  

 

Kontakt os nu for en uforpligtende telefonisk gennemgang af din sag.


 

Hvilken tidshorisont kan du regne med ifht. at få din byggetilladelse?

Du står sikkert og tripper for at komme i gang, og her er hvad du kan forvente.

Hos Nymann & Juhl byggerådgivning bestræber os på at gøre det hurtigst muligt - typisk indenfor et par uger.

Herefter afgøres den samlede sagsbehandling af behandlingstiden i din kommune.

Der er store regionale forskelle. Som eksempel kan nævnes at i Haderslev kommune er sagsbehandlingen i marts 2022 = 15 dage. I Tårnby kommune er behandlingstiden 158 dage.

Du kan tjekke sagsbehandlingstiden i din kommune via linket her.

 

Skal vi hjælpe dig i mål med din byggesag?

Ring eller skriv til os med det samme, så vi kan tage en uforpligtende snak på telefonen. Her vil vi afdække behovet hos dig, og komme med en klar køreplan på, hvordan vi kommer i mål med din godkendelse, så du kan komme videre med din byggedrøm.

Vi taler dit sprog og hos os er du i trygge hænder.

Nymann & Juhl Byggerådgivning

Tlf.: +45 7070 7001
Mail: info@nymannogjuhl.dk

Grenå afdelingen

Adresse: Kystvej 26, 8500 Grenå

Hammel afdelingen

Adresse: Torvegade 4, 8450 Hammel

Horsens afdelingen

Adresse: Søndergade 41D, 8700 Horsens