Konstruktør praktikant søges

Nymann & Juhl Byggerådgivning
søger engageret praktikant til foråret 2023.

 

Vi søger praktikanter til både vores Hammel og Grenaa afdeling.

Som praktikant hos Nymann & Juhl får du mulighed for at følge vores projekter i de forskellige faser helt tæt på. Vores opgaver spænder bredt lige fra myndighedsbehandling, projektering af fritliggende enfamiliehuse og erhvervsbyggeri.

Arbejdsfunktionerne vil primært være skitsering, projektering, planlægning og sagsstyrring. På tegnestuen vil du blive mødt af varierende arbejdsopgaver og en uformel tone.

Om Nymann & Juhl byggerådgivning

Vores formål er at hjælpe vores kunder med den nødvendige rådgivning i forbindelse med byggesager, og få dem sikkert og hurtigt igennem deres byggedrømme fra start til slut.

Du bliver som praktikant en del af hverdagen i vores team i Grenaa, eller i vores nye afdeling i Hammel. På tegnestuen tegnes der i Revit, som det forventes at du har kendskab til. Endvidere skal du som praktikant kunne navigere i BR18 og have gode kommunikations egenskaber i forbindelse med kundekontakt. Du skal gerne have kendskab til Adobe-pakken og besidde en række byggetekniske kompetencer, bl.a. materiale og konstruktionsforståelse.

Der er mulighed for løn efter kvalifikationer og kompetencer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Send din ansøgning og cv til cj@nymannogjuhl.dk

For spørgsmål eller yderligere information kontakt Casper på tlf.: 27 26 61 35

 

Nymann & Juhl Byggerådgivning
– Din genvej til godkendt byggeri

Som uvildige byggerådgivere hjælper vores kunder med den nødvendige rådgivning i forbindelse med byggesager, og får dem sikkert og hurtigt igennem deres byggedrømme fra start til slut.

Vores services inkluderer byggerådgivning, projektering af byggeri, ingeniørrådgivning, hjælp til byggetilladelser, færdigmelding og lovliggørelse af byggeri og meget mere.