Nymann & Juhl Byggerådgivning tilbyder landsdækkende service

Nymann & Juhl Byggerådgivning tilbyder landsdækkende service

Vores mission er, at være vores kunders genvej til godkendt byggeri – uanset hvor ejendommen eller byggeprojektet er placeret. Vi har den erfaring og viden, der skal til for at få lovliggørelse og byggeansøgninger til at glide let hos kommunerne uanset hvor i landet. Vi tør godt påstå, at vi er specialister i branchen inden for myndighedsbehandling i hele Danmark. Lige nu ser vi en stor efterspørgsel på byggerådgivning på Sjælland – især i og omkring hovedstaden.

Kontor i Grenaa, Hammel, Horsens og København
Udover afdelinger i Grenaa, Hammel og Horsens, har vi et kontor- og mødelokale til rådighed i hjertet af København, hvor vi kan mødes med vores kunder. Ofte giver det mere mening, at vi kommer ud på ejendommen/byggepladsen. De fleste sager kan vi dog behandle fra skrivebordet – det sparer vores kunder for tid og penge, samt sikrer dermed den hurtigste sagsbehandling.
Har du som kunde brug for, at en byggerådgiver kommer ud til dit projekt hurtigst muligt og har vi ikke en ledig byggerådgiver i området, vi kan sende afsted den ønskede dag, har vi teamet op med andre rådgivere, som tager ud og måler op for os til en fast aftalt specialpris – netop fordi vi vil sikre os, at vi altid kan være den hurtigste genvej uanset hvor i landet og hvornår, vores kunder har brug for os. 

Det er vigtigt for os, at vi ikke bare tager på besøg hos kunderne, hvis ikke det er nødvendigt. Vi skal yde en service, der er så hurtigt og billig for kunderne som mulig” – fortæller Casper i forbindelse med, at de fleste sager kan klares over mail og telefon, hvorfor det derfor ikke er vigtigt, om kunden kommer i kontakt med en byggerådgiver hos Nymann & Juhl, der lige præcis er placeret i kundens kommune. Vi har kunder i hele landet og derfor et bredt og indgående kendskab til kommunerne i Danmark.

Vores nyeste afdeling sikrer også, at vi kan fastholde og tiltrække de dygtigste byggerådgivere. For os har vores kollegaers fysiske placering ikke en stor betydning. Med de digitale værktøjer vi arbejder med i dag, er vi allerede vant til at arbejde på tværs af bygrænser med hinanden, uden at det betyder noget for den kvalitet, vi leverer. Det vigtigste er, at vi kan give den bedst mulige hjælp til vores kunder samt at vores medarbejdere trives og kan arbejde fra den placering, de nu foretrækker ift. at få arbejds- og fritidsliv til at balancere.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Sammen kan vi afdække behovet og mulighederne hos dig, og komme med en klar køreplan på, hvordan vi kommer i mål med dit byggeprojekt.
– Også selvom du allerede har bygget, og nu mangler at få det lovliggjort. 

Kontakt os
Tlf. +45 70 70 70 01
Mail: info@nymannogjuhl.dk

Nymann og Juhl

Skriv til os med det samme

Fortæl os om dit byggeprojekt og hvor du evt. er gået i stå, så vender vi tilbage hurtigst muligt med vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål eller i gang. 
Jo flere deltaljer du kan få med i beskrivelsen, des mere præcist tilbud kan vi komme med.