Nymann & Juhl samarbejde med Norddjurs Kommune

Nyt samarbejde:

Vi hjælper kommunen med hurtigere byggesagsbehandling


Norddjurs er for mange et attraktivt område at bygge i, og lige nu oplever kommunen en stor stigning i ansøgninger om byggetilladelse fra både erhverv og private, og tendensen ser ud til at fortsætte. Den store efterspørgsel giver ekstra ventetid, og den skal vi være med til at nedbringe.

Et samarbejde til gavn for mange

Sammen med arkitektfirmaet Arkikon skal vi være med til at hjælpe kommunen med behandling af byggesager, så du som byggeansøger ikke oplever unødig ventetid på at få behandlet din ansøgning. 

Det er en ekstraordinær bevilling på 600.000 kr. fra en samlet kommunalbestyrelse, der gør det muligt at lave et samarbejde mellem det private og kommunale til gavn for borgerne og erhvervslivet i Norddjurs Kommune. Vi glæder os over den positive udvikling i Norddjurs og det nye samarbejde mellem Nymann & Juhl, Arkikon og kommunen. 

Udvalgsformand Jens Meilvang udtaler i en pressemeddelse fra kommunen: "Jeg ser frem til samarbejdet og har en tro på, at et fleksibelt kommunalt/privat samarbejde er vejen frem, når vi i en situation som denne pludseligt får en markant stigning i antallet af byggeansøgninger. Kommunen må ikke være stopklods for udvikling og skal kunne levere byggesager inden for en rimelig frist. Derfor er jeg utrolig glad for dette nye samarbejde, som jeg har store forventninger til og er klar til at udbygge, hvis det bliver nødvendigt!."

"Det er fedt, når vi som to – på papiret konkurrerende – virksomheder kan samarbejde om at hjælpe kommunen med at komme igennem stakken af byggeansøgninger, der venter på at blive behandlet”. – Ejerleder, Casper Juhl, Nymann & Juhl Byggerådgivning.

Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet, så borgerne ikke oplever, at behandlingen af deres byggeansøgning bliver en hæmsko for deres byggeprojekt og boligdrømme.

Den store byggeaktivitet er til gavn for mange erhverv og lokale håndværksfirmaer, som forhåbentlig er klar til at sætte i gang, så snart borgernes ansøgninger er færdigbehandlet.

“Vi ønsker alle at gøre nye og gode byggeprojekter mulige i lokalområdet, så det giver rigtig god mening at gå sammen om at nå i mål med projektet,” fortæller Thomas Enevoldsen fra Arkikon. Læs mere om Arkikons tanker bag samarbejdet her

Vi har generelt rigtigt stor fornøjelse af at hjælpe private med byggerådgivning og f.eks. hjælp til at få en byggetilladelse, og nu er fornøjelsen kun endnu større ved også at kunne hjælpe kommunerne med at få det hele til at glide nemmere.