Nymann & Juhl øger marketingindsatsen

Mød Sheila

Nymann & Juhl øger marketingindsatsen

I tråd med vores ambition om at vokse os større, opstod et øget fokus på vores markedsføring og et ønske om at have en person i virksomheden, som har fuld fokus på, hvor Nymann og Juhl skal hen og berøring med, hvad der sker i virksomheden. Med årsskiftet kunne vi derfor byde velkommen til Sheila Facius, der er tiltrådt som Marketing Projektkoordinator. Det betyder, at vi nu har vores helt egen interne marketingafdeling.

Tidligere har vi fået hjælp af et bureau samt indkøbt kompetencerne fra freelance – og det har været en stor hjælp i starten. Men med fokus på at vi vil vækste, fulgte også et ønske om at have de kommercielle kompetencer centralt frem for at indkøbe hjælp udefra, fortæller Casper Juhl, indehaver af Nymann & Juhl, om tankerne bag at ansætte en marketingansvarlig internt

Sheila kommer direkte fra en rolle som Social Media Coordinator hos en større koncern inden for oplevelsesindustrien. Men hun er ikke helt grøn i forhold til byggerådgivning og Nymann & Juhl. Sheila og Casper mødte nemlig hinanden første gang på det reklamebureau, Sheila arbejdede på for nogle år tilbage, da Casper ville springe ud som selvstændig og havde brug for hjælp til at komme i gang med markedsføring. Det er derfor heller ikke helt tilfældigt, at det nu er Sheila, der varetager vores marketingaktiviteter. Da Casper besluttede sig for at styrke Nymann & Juhl med nye inhouse kompetencer, kontaktede han Sheila, der trods hun ikke var på udkig efter et nyt job, lod sig overtale til fremover at drikke sin kaffe på kontoret i Hammel. 

Det er spændende, at være med til at sætte rammerne for, hvordan vi tager Nymann & Juhl videre på rejsen, både som virksomhed og brand. Jeg sidder både med den strategiske og den kreative del, hvor alle vores ideer og mål skal eksekveres og blive til virkelighed – og det elsker jeg! For mig er det vigtigste, at jeg står glad op om morgen og synes, at det jeg laver er spændende og giver mening,” fortæller Sheila om sit skifte fra en større marketingafdeling til nu at være den eneste på kontoret med en baggrund i marketing og kommunikation. 

En marketing blæksprutte 
Til daglig bor Sheila i Lystrup med sin hund Nici. Hun befinder sig dog det meste af fritiden i stalden sammen med sin hest. Sheila er nemlig dressurrytter og bruger derfor dagligt rigtig mange timer på at passe og træne med hesten inden deres næste stævne. 

Udover at være glad for dyr, er Sheila en ægte marketing blæksprutte. Hun elsker at lade sig inspirere af reklamer, kan stort set marketing lovgivningens paragraffer i søvne og så er hun ekspert i sociale medier, Google og algoritmer. Hun har nævnt Tik Tok et par gange - måske vi ender med at lade os overtale.

Til at starte med skal vi dog lige have afstemt med hende hvad “sjovt” betyder, når hun eksempelvis spørger os andre på kontoret, om vi vil se noget sjovt. Vi har nemlig erfaret, at det ofte indeholder nogle grafer og tal – og hun er nok den eneste, der synes, at den slags data ligefrem er sjovt at kigge på. Men spændende er det, at høre om alle de ting, hun sidder med og holder styr på. 

Vi er glade for, at have Sheila med på holdet og glæder os til at se, hvor det bringer os hen. 

Sheila fra Nymann og Juhl

Hvem er Nymann & Juhl Byggerådgivning i 2023?

Nymann og Juhl blev startet i 2020 af Casper Juhl, der med en baggrund som tømrer, bygningskonstruktør, byggesagsbehandler i flere kommuner og projektleder have en ambition om at hjælpe især private med at skyde genvej, så både nybygnings- og renoveringsprojekter kunne glide hurtigt og nemt gennem den kommunale sagsbehandling.

Missionen er i 2023 den samme blot med flere kompetencer. I dag breder vi os på tre lokationer i Grenaa, Hammel og Horsens, men vores kunder kommer fra hele landet – også sjælland og øerne. Afstanden er nemlig ikke et problem. I mange tilfælde kan vi klare sagerne over telefon og mail, hvilket sparer vores kunder både tid og penge.  

Vi har rigtig mange kompetencer internt, der gør, at vi kan hjælpe vores kunder fra start til slut i et bygge- eller renoveringsprojekt. Seneste tilføjelse udover marketing er, at vi kan tilbyde byggeingeniørrådgivning samt brandtekniskrådgivning. 

Vi tager store som små opgaver ind for både private og erhverv – også når kunden er gået i gang med projektet og har involveret andre partnere, så samarbejder vi blot med disse om at komme hurtigst muligt i mål. Vi ved, at mange løber panden mod muren, når et byggeri skal godkendes hos kommunen. Det handler ofte om små detaljer, der skal tilrettes for at få godkendelse første gang der søges.

Faktisk kan man godt blive lidt forpustet, når vi gennemgår alt det, vi kan hjælpe vores kunder med. Det er vi ret stolte af. Derfor tillader vi os også, at turde drømme lidt større. Selvom der lige nu er mere stille i byggebranchen, end der længe har været, så ved vi, at vores ydelser ikke har en udløbsdato lige nu. Især mærker vi, at flere private går i gang med gør-det-selv projekter, hvor vi kan assistere med rådgivning til hele eller dele af projektet.

2023 bliver et spændende år for os. Vi er da selv lidt spændte på, hvor vi står om et år fra nu. En ting er sikkert, vi vil blive ved med at være vores kunders genvej til godkendt byggeri.