Når jobbet er det rigtige, betyder afstanden ikke så meget

MØD VORES INGENIØR, KERSTI

Når jobbet er det rigtige, betyder afstanden ikke så meget

I juli har vi budt en ny konstruktionsingeniør velkommen på holdet, Kersti Fey Jessen.

Kersti kommer fra Juelsminde-området og har derfor cirka 1 time og 15 minutters kørsel til kontoret i Hammel, hvor hun har sin daglige gang. Men som Kersti siger: "Det gør man gerne for det rigtige job." Det er vi naturligvis rigtig glade for hos Nymann og Juhl.

Mange af vores sager og opgaver kan klares fra skrivebordet, hvilket sparer vores kunder for både tid og penge – men det gør det også lettere at tiltrække gode medarbejdere til Hammel-kontoret. Med vores setup kan vi nemlig tilbyde Kersti at tage en dag eller to fra hjemmekontoret, uden at det har nogen betydning for vores kunder.

Ingeniør med praktisk erfaring

Kersti bor sammen med sin kæreste og hunden Sia i et nybygget hus, som de selv har været med til at opføre.

Med Kerstis baggrund som konstruktionsingeniør kunne hun beregne huset selv, og kæresten, der er anlægsstruktør og kloakmester, kunne selv udføre en del opgaver i forbindelse med opførelsen af huset. Men faktisk var Kersti med til det meste. Hun er nemlig ikke bange for at tage fat og var derfor blandt andet med til at sætte spær og lave tagkonstruktion.

Kersti har i perioden fået en helt lavpraktisk forståelse for husbyggeri, udover al den viden og erfaring, hun kommer med fra ingeniørverdenen.

Hun har altid interesseret sig for bygninger og byggeri. I skolen var det naturfagene, der faldt hende nemmest, og i 3.g på gymnasiet fik hun en lærer i teknikfaget, der var bygningsingeniør. Derfra var Kersti ikke i tvivl om, hvilken vej hun skulle gå. Efter gymnasiet startede hun på diplomuddannelsen, og i januar 2024 afsluttede hun sin kandidat og kunne kalde sig konstruktionsingeniør.

De mange år på uddannelse har klædt hende godt på, men især hendes praktik og efterfølgende studiejob ved en rådgivende ingeniørvirksomhed har givet hende den sidste praktiske erfaring og forståelse for jobbet, som du tydeligt mærker med Kersti som ingeniør på dine byggeprojekter.

Der er altid noget at lave for en danmarksmester

Der var masser af opgaver, da Kersti mødte ind til sin første dag, og vi oplever løbende tilgang af nye store som små sager. Men vi går op i, at vores kollegaer har en fin balance mellem arbejde og fritid. I fritiden ligger Kersti bestemt heller ikke på den lade side.

"Der er altid noget at lave på grunden," fortæller hun om det nybyggede hus. Derudover er hun også frivillig i Østjysk Køre Selskab, der er en forening for hestevognskørsel i forskellige discipliner. Her besidder hun titler som webmaster, suppleant til bestyrelsen og sidder i stævneudvalget, hvor hun også hjælper til ved stævnerne.

Kersti har selv haft hest og kørt hestevogn. Faktisk fik hun i en hurtig vending også lige fortalt os, at hun som junior blev danmarksmester i TopCup (en disciplin inden for hestevognskørsel). Det synes vi er ret sejt!

Nu, hvor hun ikke længere selv kører eller har hest, holder hun sig i form i det lokale motionscenter, hvor der hver tirsdag står på holdtræning.

Vi byder Kersti velkommen på holdet.

Har du brug for Ingeniørrådgivning?

- Få tjekket om dine byggedrømme kan bære

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak med eksempelvis Kersti omkring dit byggeprojekt. Sammen afdækker i behovet og lægger en plan for, hvad der skal til for at få dit byggeprojekt i mål.