Få din køberrådgivning af Klaus

03. dec 2021

Få din køberrådgivning af Klaus

Klaus Fischer er vores nye konsulent og køberrådgiver. Han de sidste 20 år arbejdet som ejendomsmægler, heraf ca. 8-10 år som selvstændige Danbolig-mægler, så han har indgående erfaring med hushandel.

Klaus er også uddannet elektriker, og ved næsten alt om tilstandsrapporter og energiattester. Han kender det hele fra den anden side af bordet. Få Klaus til at gennemgå din nye bolig sammen med mægleren, så du ikke løber ind i nogle overraskelser.


Klaus bor og lever i Grenaa, hvor han bl.a. har været meget aktiv i det lokale fodboldliv. Han er 46 år, bor sammen med Vibeke og har tre egne samt to bonusbørn.

Klaus Fischer

Derfor skal du tage en uvildig køberrådgiver med dig

Det er en god idé at tage en uafhængig køberrådgiver med sig, når man ser på et hus, da vi har ekspertise og erfaring i at vurdere en boligs tilstand og kvalitet. Vi vil være i stand til at identificere eventuelle skjulte fejl eller potentielle udgifter, som du måske ikke ville have bemærket, og vores objektive rådgivning kan hjælpe dig med at træffe et informeret beslutning om, om huset er en god investering. Som uafhængig køberrådgiver kan vi også assistere dig med at forhandle en fair pris med sælgeren og sikre, at alle de relevante kontrakter og dokumenter er i orden. Samlet set kan en uafhængig køberrådgiver spille en vigtig rolle i at sikre, at du får et godt og trygt huskøb.

Vi kan også hjælpe dig med at vurdere mulighernede i huset inden for dit budget. Måske drømmer du om at lave et køkkenalrum, og skal have derfor have fjernet en væg. Hvad vil det koste? Er det overhovedet muligt? Er det en bærende væg? Er blandt nogle af de spørgsmål vi kan hjælpe med at svare på.