Byggerådgivning på Sjælland | Nymann & Juhl

Din uvildige byggerådgiver på sjælland

Hos Nymann & Juhl tilbyder vi byggerådgivning til private og erhverv på sjælland. Vores mål er, at hjælpe dig let, ansvarligt og problemfrit igennem dit byggeprojekt. Vi er altid opdateret på bygningsreglementet så vi kan give dig den bedste byggerådgivning.

Som byggerådgivere kan vi hjælpe dig med eksempelvis myndighedsbehandling i form af byggetilladelser, færdigmelding og lovliggørelse. Vi kan også tilbyde at hjælpe med projektering af hele byggeprojektet samt tilsyn og eftersyn. 

Vi har landsdækkende service og hjælper med byggesager i hele landet – med mange kunder i på sjælland.

Læs mere om vores kompetencer her:

Byggerådgivning

Brandteknisk rådgivning

Myndighedsbehandling & Byggetilladelse

Færdigmelding og ibrugtagningstilladelse

Projektering af byggeri

Køberrådgivning ved huskøb

 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit byggeprojekt eller ejendom og hør hvordan, vi kan være behjælpelige i din sag.
Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tegnestue & Arkitekthælp på sjælland

Vi tilbyder også

Tegnestue & Arkitekthjælp på sjælland


Vi kan som tegnestue hjælpe med dine arkitekttegninger og beregninger til nybyggeri og ombygning i hele landet.

Som tegnestue har vi fokus på at tegne og designe funktionelle bygninger, der lever op til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med at få alle detaljer tænkt med. Lige fra lysindfald til materiale valg og hvad der på sigt skal ske med børneværelset, når børnene flytter hjemme fra.

Ingeniørrådgivning på sjælland

Vi tilbyder også

Ingeniørrådgivning på sjælland


Som rådgivende ingeniørfirma og tilbyder rådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom i hele landet.

Vi tager store som små opgaver ind og uanset hvor langt i processen byggeriet er.

Vi har kort ventetid og tager din sag ind med det samme

– uanset størrelse og beliggenhed

Vi har kontor- og mødelokale i København, hvor vi kan mødes med vores kunder, hvis nødvendigt. Det giver det dog ofte mest mening, at vi kommer ud på selve ejendommen/byggepladsen. Faktisk kan de fleste sager klares via telefon og mail – det sparer dig både tid og penge, samt sikrer den hurtigste sagsbehandling, da du kan få den først ledige byggerådgiver med kendskab til din kommune på sagen.

Har du som kunde brug for, at en byggerådgiver kommer ud til dit byggeprojekt på sjælland hurtigst muligt og har vi ikke en ledig byggerådgiver i dit område den ønskede dag, har vi et samarbejde med andre rådgivere, som tager ud og måler op for os til en fast aftalt specialpris – netop fordi vi vil sikre os, at vi altid kan være den hurtigste genvej uanset hvor i landet og hvornår, du har brug for vores hjælp.

Kontakt os for byggerådgivning på sjælland

Udfyld formularen med informationer om dit bygge- eller renoveringsprojekt på sjælland, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at angive hvilken kommune projektet ligger i, så vi kan sikre, at det er en rådgiver med kendskab til dit område, der kontakter dig.