Byggerådgivning København - Din genvej

Din uvildige byggerådgiver i København

Hos Nymann & Juhl tilbyder vi byggerådgivning i København. Vores mål er, at hjælpe dig let, ansvarligt og problemfrit igennem dit byggeprojekt. Vi er altid opdateret på bygningsreglementet så vi kan give dig den bedste byggerådgivning.

Som byggerådgivere kan vi hjælpe dig med eksempelvis myndighedsbehandling i form af byggetilladelser, færdigmelding og lovliggørelse. Vi kan også tilbyde at hjælpe med projektering af hele byggeprojektet samt tilsyn og eftersyn. 

Vi har landsdækkende service og hjælper med byggesager i hele landet – med mange kunder i Københavnsområdet, hvorfor vi kan sikre dig, at vores rådgiver har lokalkendskab til netop din kommune. 

Læs mere om vores kompetencer her:

Byggerådgivning

Brandteknisk rådgivning

Myndighedsbehandling & Byggetilladelse

Færdigmelding og ibrugtagningstilladelse

Projektering af byggeri

Køberrådgivning ved huskøb

 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit byggeprojekt eller ejendom og hør hvordan, vi kan være behjælpelige i din sag.
Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tegnestue & Arkitekthælp i København

Vi tilbyder også

Tegnestue & Arkitekthjælp i København


Vi kan som tegnestue hjælpe dig med dine arkitekttegninger og beregninger når du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til i Københavnsområdet. 

Som tegnestue har vi fokus på at tegne og designe funktionelle bygninger, der lever op til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med at få alle detaljer tænkt med. Lige fra lysindfald til materiale valg og hvad der skal se med børneværelserne, når børnene flytter hjemme fra.

Ingeniørrådgivning i København

Vi tilbyder også

Ingeniørrådgivning i København


Som rådgivende ingeniørfirma og tilbyder rådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom i københavnsområdet.

Vi tager store som små opgaver ind og uanset hvor i processen dit byggeri er nået til.

Vi har kort ventetid og tager din sag ind med det samme

– uanset størrelse og beliggenhed

Vi har kontor- og mødelokale til rådighed i hjertet af København, hvor vi kan mødes med vores kunder, hvis nødvendigt. Ofte giver det dog mest mening, at vi kommer ud på ejendommen/byggepladsen, men faktisk kan de fleste sager klares via telefon og mail – det sparer dig for både tid og penge, samt sikrer den hurtigste sagsbehandling, da du kan få den først ledige byggerådgiver på din sag.

Har du som kunde brug for, at en byggerådgiver kommer ud til dit byggeprojekt i København hurtigst muligt og har vi ikke en ledig byggerådgiver i området, vi kan sende afsted den ønskede dag, har vi teamet op med andre rådgivere, som tager ud og måler op for os til en fast aftalt specialpris – netop fordi vi vil sikre os, at vi altid kan være den hurtigste genvej uanset hvor i landet og hvornår, du har brug for os.

Kontakt os for byggerådgivning i København

Udfyld formularen med informationer om dit bygge- eller renoveringsprojekt i Københavnsområdet, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.