Byggerådgivning i Århus v. Nymann & Juhl

Din uvildige byggerådgiver i Århus

Hos Nymann & Juhl tilbyder vi byggerådgivning til private og erhverv i Århus. Vores mål er, at hjælpe dig let, ansvarligt og problemfrit igennem dit byggeprojekt.

Som byggerådgivere kan vi hjælpe dig med eksempelvis myndighedsbehandling i form af byggetilladelser, færdigmelding og lovliggørelse. Vi kan også tilbyde at hjælpe med projektering af hele byggeprojektet samt tilsyn og eftersyn. 

Vi har landsdækkende service og hjælper med byggesager i hele landet – med mange kunder i østjylland.

Læs mere om vores kompetencer her:

Byggerådgivning

Brandteknisk rådgivning

Myndighedsbehandling & Byggetilladelse

Færdigmelding og ibrugtagningstilladelse

Projektering af byggeri

Køberrådgivning ved huskøb

 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit byggeprojekt eller ejendom og hør hvordan, vi kan være behjælpelige i din sag.
Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tegnestue & Arkitekthælp i Århus

Vi tilbyder også

Tegnestue & Arkitekthjælp i Århus


Som tegnestue hjælper vi med med arkitekttegninger og beregninger til nybyggeri og ombygning i hele landet.

Vi fokus på at tegne og designe funktionelle bygninger og huse, der lever op til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med at få alle detaljer tænkt med. Lige fra lysindfald til materiale valg og hvad der på sigt skal ske med børneværelset, når børnene flytter hjemme fra.

Ingeniørrådgivning på sjælland

Vi tilbyder også

Ingeniørrådgivning i Århus


Som rådgivende ingeniørfirma og tilbyder rådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom i Århus og omegn.

Vi tager store som små opgaver ind og uanset hvor langt i processen byggeriet er.

Vi tilbyder hurtig igangsættelse

Vi har kontor- og mødelokaler flere steder i østjylland, hvor vi kan mødes med kunder, hvis nødvendigt. Det giver det dog typisk mest mening, at vi kommer ud på selve ejendommen, hvis der skal måles op. Men faktisk kan de fleste sager klares via telefon og mail – det sparer dig både tid og penge, samt sikrer den hurtigste sagsbehandling.

Vi bestræber os altid på, at kunne igangsætte nye sager inden for få uger. Vi ved, at du har behov for hurtig hjælp og ikke ønsker, at der går flere uger før vi går i gang med at kigge på din sag. Du er altid velkommen til helt uforpligtende at ringe til os for at høre, hvornår vi forventer at kunne starte på din sag i Århus og omegn. 

Kontakt os for byggerådgivning i Århus

Udfyld formularen med informationer om dit bygge- eller renoveringsprojekt Århus eller omegen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.