Om Nymann & Juhl Byggerådgivning

Om Nymann & Juhl Byggerådgivning


Nymann & Juhl er din genvej til godkendt byggeri.

Vi hjælper med den nødvendige rådgivning i forbindelse med byggesager, og får dig sikkert og hurtigt igennem dine byggedrømme fra start til slut.

Læs mere om

Bæredygtighedsstrategi


Som byggerådgiver har vi til opgave at hjælpe private og erhverv med rådgivning i forbindelse med byggesager, så det er nemmere for kunderne at få deres nybygnings- og renoveringsprojekter gennem den kommunale sagsbehandling.

Bæredygtighed for os handler i høj grad om at støtte vores kunder i at træffe gode beslutninger, så boligen bl.a. bidrager til en øget livskvalitet og et lavere klimaaftryk.

Casper fra Nymann & Juhl Byggerådgivning

Missionen er klar

Vi er din genvej til godkendt byggeri. Vi vil afhjælpe frustrationer og hjælpe med alt det nødvendige, så processen ikke går i stå pga. manglende informationer eller forkerte oplysninger.

Vi ved, at mange løber panden mod muren, når et byggeri skal godkendes hos kommunen. Uanset om det er et eksisterende byggeri, der skal lovliggøres, om der skal bygges om eller hvis det handler om et nybyggeri, kan der være store udfordringer i at få byggeriet godkendt. 

Bag om Nymann & Juhl

Nymann & Juhl blev startet i 2020 af Casper Juhl, der med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, byggesagsbehandler i flere kommuner og senest projektleder i en mellemstor byggevirksomhed, så at han kunne hjælpe især private til at skyde genvej, så både nybygnings- og renoveringsprojekter ville glide hurtigere og nemt gennem den kommunale sagsbehandling.

Casper har stor erfaring i, hvad der skal til for at opnå godkendelse, og han er heller ikke bleg for at træde hurtigt til med en hjælpende hånd, når boligen skal sælges. Det handler ofte om små detaljer, der skal tilrettes, for at få godkendelse første gang, der søges. Siden Caspers første tanke om at blive selvstædig som byggerådgiver, har Nymann & Juhl haft vokseværk.

I dag breder vi os på flere lokationer, og vores kunder kommer fra hele landet. Afstanden er nemlig ikke et problem. I mange tilfælde kan vi klare sagerne over telefon og mail, hvilket sparer vores kunder både tid og penge.  

Vi har rigtig mange kompetencer internt, der gør, at vi kan hjælpe vores kunder fra start til slut i et bygge- eller renoveringsprojekt. Udover byggerådgivning og hjælp til myndighedsbehandling kan vi tilbyde ingeniørberegninger, brandtekniskrådgivning samt hjælp til tegninger