Ingeniørrådgivning | Rådgivende ingeniørfirma | Bygningsingeniør

Vi tilbyder ingeniørrådgivning til virksomheder og private

Hos Nymann & Juhl kan vi som rådgivende ingeniørfirma tilbyde rådgivning ifht. nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom.

Vi kan dimensionere og udforme bygningskonstruktioner af alle størrelser og former. Hvad enten det drejer sig om private boliger, skoler, erhvervsejendomme eller industrielle anlæg.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning i forbindelse med de indledende undersøgelser af grunden, planlægningen og projekteringen af bygningen. I udførelsesfasen tilbyder vi desuden fagtilsyn og byggeledelse.

Ta' en bygningsingeniør med på råd

Som rådgivende ingeniørfirma tilbyder vi

Rådgivning i alle byggeriets faser

I opstarten kan vi hjælpe med undersøgelse af grunden og projektering af byggeriet. Hvis ønsket, kan vi tage os af alle de tekniske ting som beregninger, tegninger og andre ingeniørmæssige opgaver.

Når byggeriet påbegyndes, kan vi tilbyde tilsyn af byggeri og byggeledelse i det omfang, du ønsker det. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i byggeriet, men også at budget og tidsplan overholdes, så du er sikret et byggeri, der lever op til dine ønsker og forventninger uden fejl og mangler.

Vi har fokus på at det byggetekniske skal spille sammen med det visuelle udtryk, og vi arbejder tæt sammen med dig samt arkitekt og entreprenører for at nå det ønskede resultat. Faktisk kan vi også hjælpe dig med arkitekttegningerne, det kan du læse mere om her: Nymann & Juhl Tegnestue.

Udover vores ingeniørrådgivning og byggerådgivning er vi eksperter i at opnå myndighedsgodkendelser - hurtigt og smertefrit. Du kan læse mere om myndighedsbehandling og byggetilladelse her.

Rådgivende ingeniørfirma

Vi tilbyder ingeniørrådgivning

 • I forbindelse med nybygning og ombygning af privat såvel som erhvervsmæssig ejendom

 • Dimensionering og udformning af store som små bygningskonstruktioner

 • Tværfagligt samarbejde med arkitekter og entreprenører, så du er sikret, at dit byggeri hænger sammen ifht. funktionalitet, konstruktion og æstetik

 • Byggetekniske- og arkitekttegninger – Vi kan tegne dit nye hus, så du er sikret både sikkerhed og funktionalitet

 • Sparring om tekniske løsninger til både konstruktioner og installationer.

 • Specialløsninger, der er tilpasset dine behov

 

Byggeingeniør tegninger

Vi tilbyder

Ingeniørrådgivning til private

Har du som privatperson kastet dig ud i et byggeprojekt, og har brug for ingeniørhjælp til beregninger og dimensionering, så hjælper vi gerne hvad end du skal bygge nyt eller bygge om. 

Det kan f.eks. være du har brug for hjælp til dimensionering af spær, dimensionering af bjælkelag mellem etageadskillelser, stålbjælke dimensionering eller en helt anden form for beregning og dimensionering. 

Vi kan faktisk hjælpe dig helt fra start med at tegne dit drømme hus til byggetilladelse, projektering og færdigmelding. 

Vi hjælper ofte private med projekter så som

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde i vores byggerådgivning til private.

Byggeingeniør bergninger

Rådgivende byggeingeniørfirma til virksomheder

Er du virksomhed, og søger du en samarbejdspartner til dine erhvervsmæssige projekter?
– Så står vi klar til at hjælpe.

Det er vigtigt. at have det store overblik i alle byggeriets faser. Når alle aktører arbejder sammen, så går byggeriet op i en højere enhed.

Vi har en dyb forståelse for bygningskonstruktioner og sikkerhed, og vi arbejder tæt sammen med virksomheder, arkitekter og entreprenører for at sikre en sikker, funktionel og økonomisk bæredygtig løsning.

Vores ingeniører kan hjælpe med alt fra at udføre belastningsberegninger til at rådgive om bygningssikkerhed og energieffektivitet. Lad os hjælpe med at realisere dit næste erhvervsprojekt. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Få hurtig hjælp

Send dit spørgsmål direkte til vores ingeniør eller en beskrivelse af dit byggeprojekt, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Ingeniørrådgivning ved nybyggeri

Når du bygger nyt, er det vigtigt at have overblik og få alle aktører til at arbejde sammen, så byggeriet går op i en højere enhed. Det kræver erfaring, tværfaglige kompetencer og en omfattende indsigt i alle byggeriets faser. Vi hjælper dig i mål fra start til slut.

Måske er du bygherre på dit eget projekt og skal til at bygge dit drømmehus. Vi står naturligvis klar med den nødvendige ingeniørrådgivning.

Når du bygger nyt, er der mange forskellige delopgaver i byggeriets forskellige faser, fra undersøgelse af grunden, planlægning af projekt og byggeri til selve udførelsen og klarmeldingen af byggeriet.

Som rådgivende ingeniører tilbyder vi rådgivning i alle byggeriets faser.

 • I opstarten og projekteringen af byggeriet er det vigtigt, der bliver truffet de rigtige valg. Det har afgørende betydning for byggeriets forløb og for slutresultatet. I denne fase er det meget vigtigt for os at forså dine behov som bygherre, så vi er helt skarpe på, hvordan du ønsker det færdige byggeri. Det skal rent byggeteknisk spille sammen med arkitektens visoner og funktionalitet, og her er vi dem der sørger for, at byggeriet går op i en højere enhed.
  Vi kan også hjælpe dig med at tegne hele projektet så du ikke skal have en ekstern arkitekt på. Det kan du læse mere om her. 
 • I de efterfølgende projekteringsfaser udarbejder vi den tekniske del af projektet og sørger således for alle nødvendige beregninger, tegninger og evt. beskrivelse af alle de ingeniørmæssige fag.

 • Derefter følger projekteringsfasen, hvor den tekniske del af projektet skal på plads. Her tilbyder vi hjælp og rådgivning omkring beregninger, tegninger og andre ingeniørmæssige opgaver. Vi arbejder tæt sammen med dig som bygherre samt arkitekt og entreprenører.

 • Når byggeriet påbegyndes, kan vi tilbyde tilsyn af byggeri og byggeledelse i det omfang du ønsker det. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i byggeriet, men også at budget og tidsplan overholdes, så du er sikret et byggeri, der lever op til dine ønsker og forventninger. Vi leverer et produkt, der sikrer kvalitet i hele bygningens levetid.

Ingeniørrådgivning ved renovering og ombygning

Skal du have renoveret dit hus eller ønsker du en ombygning eller tilbygning, så kan vi hjælpe.

Vi projekterer og rådgiver om renovering og vedligehold af både større og mindre bygninger. Det kan f.eks. være udskiftning af tag, renovering af kælder, renovering af facade og udskiftning af vinduer. Vi hjælper også med mindre opgaver som beregning af konstruktioner, dimensionering af bjælkelag, stålbjælker og bjælkespær.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning til det meste - ingen opgave er for stor eller lille.

Skal du have hjælp til at tegne dine byggedrømme, kan vi også hjælpe med dette. Vi har fokus på at funktionalitet og æstetik spiller sammen. Har du fx tænk over hvilke og hvor vinduerne skal sidde i udestuen, for at få mest muligt ud af solesstråler? Du kan læse mere om vores tegnestue her. 

Specialister i at opnå hurtig myndighedsgodkendelse

Nymann & Juhl Byggerådgivning er specialister i forhold til at rådgive private og virksomheder om byggetilladelser, lovliggørelser og færdigmeldinger. Vi har specialiseret os i at få vores kunder hurtigt og smertefrit igennem systemet.

Vi er selv tidligere sagsbehandlere ved kommunen og har et indgående kendskab til lovgivningen, da vi har en tæt dialog med landets kommuner og altid opdateres på ny lovgivning.

Vi har dermed ”insider” erfaring i, hvad der skal til, for at få en byggesag godkendt - hurtigt og effektivt.

Få hjælp til alt - fra kommunal sagsbehandling til projektering og tilsyn

Vi er eksperter i kommunal sagsbehandling og vi hjælpe dig ved at sørge for at projektet glider hurtigt og nemt gennem den kommunale system. Lad os stå for alt papirarbejdet.

Derudover kan vi bistå med bygherrerådgivning i alle byggeriets faser.

Som uvildig byggerådgiver, kan vi hjælper dig med at afsløre eventuelle fejl i byggeriet. Netop fordi vi er ansat af dig (og ikke entreprenøren), så har vi ikke en interesse i at sælge et bestemt produkt. Vi kan derfor stille de helt rette spørgsmål.

Ofte kan vi komme med forslag til løsninger, som entreprenøren ikke havde tænkt over - men som sikrer dig et mere velfungerende hus på sigt.

Mange glemmer vigtigheden af korrekte løsninger, og vi hjælper dig sikkert igennem alle byggeriets faser - fra start til boligdrøm.

Læs mere om at hyre os som byggerådgiver til nybyggeri.